Club de vara

Clubul de vara

1. Club de vara

In perioada de vara copiii pot beneficia si de programul “SCOALA DE VARA“. Pentru acesta, Teddy Club functioneza dupa un program cuprins intre orele 07.30 – 19:00.
Desfasuram zilnic ateliere de creatie, arte plastice, cultura generala, activitati distractive, arta teatrala, cursuri de limba engleza.
– Organizam excursii si drumetii in afara Bucurestiului (Vulcanii Noroiosi, Salina Slanic Prahova, Ciolpani-olarit, Mogosoaia, Cernica), si in Bucuresti (vizite la Muzeul Militar, Muzeul Antipa, Gradina Zoologica, Gradina Botanica, etc.). In aceasta perioada, copiii pot beneficia de activitati de cultura generala, cunoasterea mediului, cunoasterea notiunilor de prim ajutor, educatie rutiera, clubul de nutritie, limbi strine, bunele maniere.

2. Dezvoltare personala a copilului:

Copiii au nevoie de indrumare in calatoria vietii. Pentru a le usura ascensiunea au nevoie de pasi mici dar siguri, o baza de siguranta care sa-i ajute sa invete, sa exploreze, sa faca alegeri potrivite, sa-si identifice trairile emotionale, dar sa le recunoasca si la cei din jur, sa fie cooperanti, toleranti, participativi.

Activitati si jocuri prin intermediul carora invatam sa colaboram, sa fim coechipieri, sa dezvoltam spiritul de echipa:

  • Autocunoastere, comunicare. Cine sunt eu? Cum ne adresam atunci cand avem un conflict?
  • Ce este frica? Ce facem cu ea?
  • Cum sa relationam pozitiv?
  • Cum sa ne relaxam atunci cand suntem tensionati sau furiosi?
  • Gandirea critica si flexibilitatea in gandire;
  • Dezvoltarea atentiei.
Free WordPress Themes, Free Android Games